Oney Magyarország

Ügyfél

Váradi Eszter

Dátum

2018. január 10.

Címkék

weboldal joomla CMS K2 Hiteligénylőrendszer Kártyaigénylőrendszer Intranet fejlesztés

Az Oney Magyarország Zrt. egy olyan kéréssel fordult hozzánk, hogy a korábban elkészült oldalukat aktualizáljuk és az arculatot igazítsuk a többi ország képviseletéhez.  A weboldal újraépítése során követelmény nem volt a responsive megjelenés, de már a kezdetektől fogva így alakítottuk ki, megrendelőnk megelégedésére.

Ezt követte az „Online személyi kölcsön igénylő” formula. A fejlesztés során kiemelt figyelmet fordítottunk az adatok titkosítására, a titkosított adatok utaztatására és tárolására. A formula számtalan automatizmussal segíti a hiteligénylőt, így könnyedén kitölthető az igénylőlap.

A felület kiegészítéseként célszoftvereket fejlesztettünk, melyek az adatok visszafejtésére/értelmezésére szolgálnak. A szoftverek .NET alapon készültek, így bármilyen MS Windows operációs rendszer alatt futtathatóak.

További igényként merült fel egy mobil applikáció is, mely nagyban megkönnyíti az ügyintézők dolgát. Az applikáció saját, teljes körű adminisztrációs felülettel rendelkezik, így az ott tárolt adatok könnyedén szerkeszthetőek.

A weboldal fejlesztése gyakorlatilag egy percre sem áll le, napi szinten merülnek fel újabbnál újabb igények, ötletek.

oney 01
oney 02
oney 03